top of page
This service is not available, please contact for more information.

Pimp your clothes -Textielverven

Textielverven

  • 68 euro
  • Esplanadestraat

Service Description

In deze workshop ga je met textielverf - en stiften aan de slag op een eigen meegebracht kledingstuk of tas. Je gaat naar huis met je eigen kunstwerkje. Ideaal om jouw kledij een nieuwe punch te geven. 
Je kan op voorhand al wat leuke tekeningen opzoeken die je wilt verven. Laat je hierbij volop inspireren door kunst. 
Voor het kledingstuk of tas breng je best een effen stuk mee. Dit kan gaan van een hemd, t-shirt tot jeans of een leuke totebag. Belangrijk is wel dat het een stof is zonder stretch. 
Je word verwend tijden de workshop met lekkere koffie/ thee, zoetigheden en vollenbak gezelligheid. Deze workshop is voor jou geschikt als je iets wilt bijleren. maar je kan hem ook boeken met een groepje vrienden voor een leuke namiddag. Organiseer je een vrijgezellen of teambuilding, dan zijn jullie ook meer dan welkom.


Upcoming Sessions


Cancellation Policy

Om te annuleren of opnieuw te plannen, neem 48 uur van tevoren contact op met mij. Voor annulering wegens ziekte of andere, neem zo snel mogelijk contact op. bij tijdige annuleren kan geld terug gestort worden of cadeaubon aangeboden worden. bij niet tijdige verwittiging word er geen terugbetaling voorzien. wij houden rekening mee met alle aankopen en voorbereidingen van de workshop. bedankt voor uw begrip


Contact Details

  • Esplanadestraat 14, Aalst, Belgium


bottom of page